Blogtrottr
Smart智富月刊 - 最新開放文章
有了財富,就有無限的自由
中國車市成長減速 誰能突圍?
Aug 3rd 2012, 07:37

全文免費中國車市突然消失了嗎?根據中國汽車工業協會統計,今年1~4月,中國各車廠累積的庫存量超過75萬輛,創下16個月來新高。 中國汽車銷售在2011年創下舉世新高,不少投資機構因此預言,中國汽車產業將進入 ...詳全文


You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions
創作者介紹
創作者 melaoneforall 的頭像
melaoneforall

快速記憶、速讀、邏輯思維訓練

melaoneforall 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()