Blogtrottr
Smart智富月刊 - 最新開放文章
有了財富,就有無限的自由
台灣房市迎向平穩小龍年
Jan 2nd 2013, 08:06

全文免費2013年是蛇年,猶記龍年初房地產一片榮景,當時,我稱是「飛龍在天」,結果,到年底竟摔成「小蛇」。新的一年,我認為,台灣房市將是平穩的小龍年! 過去一年,政策不但打壓豪宅,還動用金融管制手段,加上奢 ...詳全文

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions
創作者介紹
創作者 melaoneforall 的頭像
melaoneforall

快速記憶、速讀、邏輯思維訓練

melaoneforall 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()